Inschrijven

De tennislessen bij de TVN worden verzorgd door CTO.
Meld je aan via de link onder aan de pagina.
Om tennisles te kunnen volgen, moet je vanzelfsprekend lid zijn van de TVN.

Challenge Tennis Organisatie (CTO)  
Tennisschool CTO geeft les op 6 verschillende tennisverenigingen, te weten: LTC Loenen, LTV Breukelen, TV De Ronde Vener, TV Mijdrecht, TV Wilnis en vanaf april bij TV Nigtevecht. De tennisschool heeft op dit moment 21 trainers die onder leiding staan van Ruud van der Helm, Hans van Scheppingen en Jeroen Wichers.  
Voor de jeugd volgen wij het Tenniskids programma van de KNLTB. Techniek, tactiek en plezier maken zijn bij ons belangrijke aspecten binnen de tennislessen. Bij de senioren komen techniek, tactiek en fit blijven in een uitdagend programma terug. Zo is er uitdaging voor zowel de beginners als voor gevorderde spelers.  
Elke vereniging heeft zijn eigen hoofdtrainer/contactpersoon. Zo kunnen we als tennisschool inspelen op de behoeften en wensen van de leerlingen per vereniging. We organiseren ook activiteiten die toegankelijk zijn voor meerdere verenigingen. Op de CTO-dubbelavonden kan er worden gespeeld tegen leerlingen van andere verenigingen. Voor de jeugd gaan we elk jaar met een bus naar het ABN AMRO Tennistoernooi in Rotterdam.  

Thomas Janssen wordt de hoofdtrainer TV Nigtevecht 
 
Thomas is 23 jaar en speelt al van jongs af aan tennis. Op dit moment heeft Thomas speelsterkte 3 in de dubbel. Thomas is op nu bijna 5 jaar werkzaam bij CTO. Thomas werkt 4 dagen in de week in Loenen en 1 dag in de week in Mijdrecht. Vanaf aankomende zomer zullen jullie hem vaak bij Tennisvereniging Nigtevecht gaan zien.  

Zomerlessen 2024
We starten in april met de zomerlessen. We bieden verschillende pakketten aan van 17 lessen. Inschrijven gaat via ons online inschrijfsysteem. Hierin kunnen voorkeuren voor dag/tijd/groepen worden aangegeven. Het systeem biedt de mogelijkheid om direct te betalen of in 1-3 termijnen via een incasso.  

Inschrijven kan via cto.plannedtennis.nl/inschrijven    

Mocht u vragen hebben, mail dan naar [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 251 712

TV Nigtevecht

Korte Velterslaan 5 A
1393 PB Nigtevecht

KVK-nummer

40477172