Contributie

Contributie 2024

Senioren                €  135,-
Junioren                €    75,-
Inschrijfgeld          €    20,-
Introductie            €      7,50   

Betaling van de contributie vóór 1 april, NL96RABO0343144557 t.n.v. TV Nigtevecht.

Inschrijving als nieuw lid en muteren persoonsgegevens kan gedurende het gehele jaar.
Opzegging van je lidmaatschap kan vóór 1 december door te mailen naar [email protected] Is je schriftelijke opzegging niet voor deze datum in ons bezit dan blijf je het jaar erop ook lid en moet je vanzelfsprekend je contributie betalen.

Bovenstaande wijzigingen kunnen doorgegeven worden door een email te sturen naar  [email protected]


Wat biedt de TVN haar leden? Je mag het hele seizoen gebruik maken van de tennisbanen. Je kunt je opgeven voor de competitie, clubtoernooien en clubactiviteiten. Je kunt je inschrijven voor tennisles bij een vooraf door het bestuur aangewezen tennisschool. Je mag gebruik maken van de faciliteiten op het tennispark. Je bent lid van de KNLTB en dat levert je ook enkele voordelen op.

Wat vraagt de TVN van je? Een correcte betaling van je contributie, dus voor 1 april.
Je verplicht je tot eenmaal per jaar een kantinedienst waar te nemen of een bijdrage te leveren aan het onderhoud van het tennispark. Verder zien we graag een gezonde dosis betrokkenheid en een gezellige en sportieve instelling.

Je bent op ons tennispark speelgerechtigd als je lid bent, een geldige KNLTB-ledenpas bezit en de contributie betaald is.  

Als lid van TVN ben je welkom bij de activiteiten; deze vind je in de activiteitenkalender op de website. Aan het begin van het seizoen is het openingstoernooi en er is een wekelijkse tossavond op de woensdag, zodat de nieuwe leden direct mee kunnen spelen en alvast kunnen kennismaken met andere leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 251 712

TV Nigtevecht

Korte Velterslaan 5 A
1393 PB Nigtevecht

KVK-nummer

40477172