Contributie

Contributie 2018
 
Senioren € 106,-
Junioren € 49,-
Inschrijfgeld € 15,-
Introductiekaartje € 5,-
 
Betaling van de contributie vóór 1 april, NL96RABO0343144557 tnv TV Nigtevecht.
 
Inschrijving als nieuw lid en muteren persoonsgegevens kan gedurende het gehele jaar.
Opzegging van je lidmaatschap vóór 1 december. 
Is je schriftelijke opzegging niet voor deze datum in ons bezit dan blijf je het jaar erop ook lid en moet je vanzelfsprekend je contributie betalen.
Bovenstaande wijzigingen kunnen doorgegeven worden door een email te sturen naar  [email protected] 
 
Wat biedt de TVN haar leden?
Je mag het hele seizoen gebruik maken van de tennisbanen. Je kunt je opgeven voor de competitie, clubtoernooien en clubactiviteiten. Je kunt je inschrijven voor tennisles bij een vooraf door het bestuur aangewezen tennisschool. Je mag gebruik maken van de faciliteiten op het tennispark. Je bent lid van de KNLTB en dat levert je ook enkele voordelen op.
 
Wat vraagt de TVN van je?
Een correcte betaling van je contributie, dus voor 1 april. We vragen je eenmaal per jaar om een kantinedienst waar te nemen of een bijdrage te leveren aan het onderhoud van het tennispark. Verder zien we graag een gezonde dosis betrokkenheid en een gezellige en sportieve instelling.
 
Je bent op ons tennispark speelgerechtigd als je lid bent en een geldige KNLTB-ledenpas bezit. Deze ligt na betaling van de contributie in het clubhuis en moet je zelf ophalen. Niet betaald, betekent dat je niet in het bezit bent van een geldige ledenpas en dus ook niet speelgerechtigd bent.
 
Wegwijs op de TVN
Voor nieuwe leden organiseert de TVN aan het begin van het tennisseizoen kennismakingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om de nieuwe leden wegwijs te maken op de club en te informeren over de diverse activiteiten. De bijeenkomsten worden gehouden tijdens het openingstoernooi en een tossavond, zodat de nieuwe leden direct mee kunnen spelen en alvast kunnen kennismaken met andere leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0294-251712

TV Nigtevecht

Korte Velterslaan 5/Achter
1393 PB Nigtevecht
Nederland