Toss en Laddercompetitie

12 juni 2020

Beste TVN-er,  

Goed nieuws: de KNLTB heeft aangegeven dat er weer gedubbeld mag worden en dat waarschijnlijk vanaf 1 juli de bar in het clubhuis weer open mag.  

Dit betekent dat per heden de woensdag avond toss weer van start mag.  

Daarnaast organiseert de TVN een zogenaamde ‘ladder-competitie’; deze komt in plaats van de voorjaars clubkampioenschappen.

Wat: In de ladder-competitie heb je de mogelijkheid om wedstrijden tegen andere TVN-leden te spelen. Er zal bij voldoende animo een ladder voor de dames enkel, heren enkel, dames dubbel, heren dubbel en mix dubbel gemaakt worden. Hierbij kun je een ander TVN-lid of duo uitdagen voor een wedstrijd (enkel 55 minuten, dubbel 85 minuten). Afhankelijk van de uitslag stijg of daal je op de ladder en kun je weer andere leden uitdagen. Het doel is om aan het einde van de ladder-competitie zo hoog mogelijk op de ladder te eindigen. Uitgebreidere spelregels volgen in een latere e-mail aan de deelnemers.

Wie: Alle TVN-leden vanaf 15 jaar kunnen zich aanmelden; voor de mix en dubbel aanmelden met partner. Als je geen partner hebt, maar wel wil mixen of dubbelen, kan de organisatie kijken of er een partner is om mee te spelen.

Wanneer: De ladder-competitie zal van 3 juli t/m 6 september gehouden worden. De vrijdagavonden zullen gereserveerd zijn voor de ladder-competitie, waarbij ook de bar geopend is. Nadat je iemand anders hebt uitgedaagd, reserveer je via het digitale afhang systeem de tijd waarop je wil spelen. Uiteraard ben je vrij om op andere dagen te spelen, maar dan zal de bar niet geopend zijn. Mocht je een deel van de vrijdagavonden niet kunnen, is dit geen probleem en ook later starten met wedstrijden spelen, is toegestaan. Vrijdagavond 3 juli zal er een openingsborrel in het clubhuis plaatsvinden, is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kunnen de eerste wedstrijden al gespeeld worden.

Hoe geef ik me op: Je kan je t/m 23 juni opgeven individueel of als duo voor één of meerdere categorieën. Dit doe je door een mail met je naam en naam van eventuele partner te mailen naar [email protected]   
Zowel voor de toss als voor de ladder-competitie en op het terras geldt dat de RIVM-regels (o.a. geen handen schudden en 1,5 meter afstand houden) nageleefd moeten worden.  

Groeten, de TC

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 251 712

TV Nigtevecht

Korte Velterslaan 5Achter
1393 PB Nigtevecht