Rabobank Clubkas Campagne

08 oktober 2020

Laat jouw stem horen en steun onze club! Rabobank Amstel en Vecht draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Amstel en Vecht stelt €100.000,- beschikbaar!
Ook Tennisvereniging Nigtevecht doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen Van 5 oktober tot en met vrijdag 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Amstel en Vecht in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.
Wij Tennisvereniging Nigtevecht ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden Het is voor Tennisvereniging Nigtevecht belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het opknappen en/of vervangen van de zonneschermen aan het clubhuis. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Tennisvereniging Nigtevecht tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amstel en Vecht. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/amstelenvecht .

Lid worden èn stemmen gaat gemakkelijk via Rabo App of via internetbankieren.
Het resultaat van de uitgebrachte stemmen wordt medio november bekend gemaakt.

Bedankt voor jouw steun!
Het bestuur van de TV Nigtevecht

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 251 712

TV Nigtevecht

Korte Velterslaan 5Achter
1393 PB Nigtevecht